Pienten eläinten koto


Pienten eläinten koto
Innostuin taannoin kovasti pienistä nukkapintaisista eläimistä (Sylvanian famielies, pikkaraiset ym.). Päätinkin sitten hankkia niitä muutaman.
Uudelle talolle minulla ei ole tilaa, siksipä syntyi ajatus tehdä tällä sekalaiselle eläinjoukolle koti pienen kaapin sisään. Juuri passeli kaappi löytyi torista. Kaappi oli maalattu valkoiseksi, mutta koska kämppäni sisustus on pääasiassa tumma päätin yrittää poistaa valkoisen maalin, jotta saisin alkuperäisen ruskean esiin. Muutama ilta menikin maaleja poistellessa. Ihan kaikki ei lähtenyt pois, mutta olen tyytyväinen lopputulokseen.
Kaapin sisäseinät ja lattiat päällystin kuviopaperilla ja lisäksi tein sinne toisen kerroksen "kahteen osaan". Yläkertaan isolle puolelle tulee yhteinen makuuhuone, täytyy siis alkaa väsäämään pieniä sänkyjä. Pienemmälle puolelle tulee aasin oma huone, sinne olenkin jo ehtinyt kiinnittää peilin. Alakertaan pitäisi rakennella jonkinlainen keittiö.
Eläinten kotiin on tarkotus ujuttaa paljon erilaisista materiaaleista tehtyjä kukkia, perhosia, liskoja ja muita öttiäisiä.
Tässä projektissa en panosta niinkään "aidonnäköisyyteen" ja mittakaavaan.
Olen alkanut vähän rakennella tarinaa hahmojen ympärille, mutta siitä sitten lisää kunhan tarkemmin muotoutuu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti