sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Forssa 2017

Kesä on ollut valtavan kiireinen. Nyt kuitenkin pääsen nauttimaan viikon kesälomasta ja mikäs olisi parempi tapa aloittaa loma, kuin Forssan vanhanajan lelumarkkinat.

Kuuden aikaan aamulla auto starttasi pihasta ja suuntasi kohti markkinoita. 

Kuten aina ennenkin, tunnelma oli aivan mahtava. Ja katseltavaa oli niin paljon, että ihan meni pää pyörälle. 

Mulle on näköjään jo muodostunut perinteeksi, että Forssasta tuon kotiin mukana Taru Astikaisen nuken. Noh, niin kävi tänäkin vuonna.. Edna nimittäin sattumalta kiinnostui eräästä herrasmiehestä, joten täytyihän minun miekkonen ottaa mukaani, jotta pääsevät tutustumaan.


Kuten herran piirteistä käy ilmi, hän on mitä ilmeisemmin kaksoisolento Downton Abbeysta tutulle Robert Crawleylle, Grathamin jaarlille. Itse Jaarli ei taida nyt kuitenkaan olla kyseessä, sillä nimekseen tämä herra ilmoitti "Jake vaan".
Lämpimässä kesäpäivässä pärjää toki vähilläkin vaatteilla, mutta silti päädyin etsimään Jakelle edes jotakin pukinetta. Nahkaliivi löytyi takinkääntäjän puodista.
Kotiin Jake päätyi pärryyttelemään ihan omalla kulkupelillä, hänelle nimittäin hankittiin moottoripyörä!

Edna teki tällä kertaa maltillisia ostoksia; Katja Intoselta löytyi kaunis takki ja lisäksi mukaan tarttui avautuva kirja sekä kenkälankki ja harja.(joiden myyjän ehdin jo unohtaa)Oli kivat markkinat. Ja oli kiva taas tavata muita harrastajia ja tuttuja! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti