lauantai 10. kesäkuuta 2017

Lahden miniaatyyri markkinat 2017 + Porvoon ostoksia

Tänään suuntasin Lahteen markkinoille. 

Aloitin päivystämällä nukkekotiyhdistyksen pöydässä parisen tuntia. Sen jälkeen lähdin kiertelemään ja katsastamaan Kellari-kilpailun töitä. Olipas upeita ja hyvin monipuolisia kellareita esillä. Pari kuvaa näpääsin muistoksi:
Kisatöiden lisäksi myyjillä ja yhdistyksillä oli esillä mm. roomboxeja ja asetelmia.

Päivi Variksen myyntipöydässä oli menossa melkoiset hulapaloot. Kylläpä näytti nukke väellä olevan hauskaa! 

Tottakai tuli myös shoppailtua.
Yritän edelleen lepytellä Ednaa koska talo projektissa kestää ja siksipä neito pääsi markkinahulinoihin mukaan. Ja kyllähän Ednalle kaikkea löytyi.
Tulevaa taloa mielessä pitäen ostettiin jo pesuallas, vessaharja ja kirjatuet. Ja tokihan sitä piti myös jotakin juomaa hankkia.

Kaivellessani 10 sentin pikkutavaralaatikkoa eräässä pöydässä Ednan päähän pälkähti, että hän haluaa koiran. Ihan ehdottamasti ja heti paikalla. Ja kyllähän sieltä laatikosta koira sitten löytyi. Nimi pitää hälle vielä keksiä!
Ednalle löytyi myös upea punainen villatakki. 
Tulevia projekteja varten löysin kierrätyspöydästä purkka(tms) rasian josta tulee pesukone, Lisäksi silmiini osui vihdoinkin sellainen kassakone, jollaisen olisin halunnut kahvila-roomboxiin. Katsotaan nyt laitanko sitä sinne, vai jääkö kone odottamaan seuraavia projekteja.

Laukkuun  päätyi myös muuta pientä kivaa:Oli mukavat markkinat, kiitos järjestäjille ja oli kiva päästä juttelemaan harrastajien kanssa!

Torstaina käväisin myös pikku reissulla Porvoossa. Vanhasta kaupungista löytyy lelukauppa Riimikko jossa on myös nukkekotitavaraa. Sieltä tein tällaisia ostoksia:
Kaikki muu on Riimikosta mutta kuvan pieni metallihevonen löytyi erään antiikkiputiikin nappilaatikosta. Se on käsittääkseni valmistettu vuonna 1987 ja pohjassa lukee Giodi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti