torstai 3. marraskuuta 2016

Uutta ja kuulumisia

Pitkään aikaan en ole ehtinyt blogiin kirjoitellakaan. Muutto vei aikaa ja voimia. Nyt olen taas päässyt kuitenkin jatkamaan mineilyn maailmassa.

Tänä vuonna en Suureen Snadiin päässyt, mikä oli valtaisa pettymys. Katkeroitumisen sijaan käytin kyseisen viikonlopun massailuun ja sain tehtyä leipomuksia kahvila roomboxia varten. Niistä lisää sitten myöhemmin, tässä kuitenkin yksi kuva maistiaisiksi.

Tulevana lauantaina olisi myös tarkoitus mennä Lahden Kätevä,Tekevä-messuille. 

Vavan huoneeseen löysin kirpputorilta aivan ihanan "akvaarion". Siellä ei tosin ole kaloja vaan lintuja.. 

Myös Dartin talossa on tapahtunut.
Eräänä lokakuun päivänä ovi kello soi ja Vava meni avaamaan. Oven takaa löytyi vain kori, täynnä pieniä karvaisia kavereita.
Joku oli jättänyt oven taakse pieniä kissan pentuja! Vava vei pennut sisään ja esitteli ne muulle perheelle. Pitkän neuvottelutuokion jälkeen Fredrika suostui pentujen adoptointiin. Ne jäävät asustamaan Dartin taloon! Kissoja piisaakin jo vaikka millä mitalla, mutta onneksi on tilaa.


Nimiä ei vielä näillä neljällä pikkukaverilla ole, mutta eivätköhän Sonja ja Myy pian keksi pikkuisille nimet.

Koska kisut senkun vain lisääntyvät talossa, päätin tehdä toisenkin kiipeilypuun pikkutiikereille, Tällä kertaa alaosasta tulikin pyöreä. Käytin samaa kangasta kuin edellisessä. Tässäpä uusi ja vanha kisupuu vierekkäin:

1 kommentti:

  1. Suloinen kasa kissanpentuja. Saavat rakastavat hoitajat.

    VastaaPoista