torstai 1. syyskuuta 2016

Reissuun koko poppoolla

Dartin talossa on taas tapahtunut monenlaista. Remontti on vihdoin edennyt, pääosin Fredrikan nalkutuksen ja päättäväisyyden ansiosta. Mutta palataan talon tilanteeseen hieman myöhemmin, sillä tänään Darteilla on ollut erityistä kuhinaa.

Dartit ovat nimittäin lähdössä reissuun!
Tällä kertaa mukaan lähtee koko perhe; Fredrika, Mummo, Vava, Myy ja Sonja. Ja saattaa olla, että pari kissaakin sujahtaa matkalle. (Panda näyttäisi ainakin olevan lähdössä mukaan).

Fredrikalla näyttäisi olevan melkoisesti kiirettä, jotta kaikki oleellinen päätyy mukaan. Vaatetta, kissanruokaa, lasten lelut, automatkalle lehtiä, mihin se Elsie mummo tarvitsee noin hirveästi voiteita ja hajuvesiä??

Minne nukkeväki onkaan lähdössä?
Keuruulle, tietenkin! Huomenna alkaa nukkekotiyhdistyksen kurssi, ja tietystihän nukkejen täytyy päästä moiseen tapahtumaan mukaan. Ilmoittauduin kurssille heti kun näin ilmoituksen yhdistyksen lehdessä. Odotan innolla kurssia ja työpajoja.

Mukaan lähtee Dartin perheen lisäksi Forssan markkinoilta minulle muuttanut kaunotar, joka sai lopulta nimen Edna. Ja toki ennen reissuun lähtöä täytyi neidolle löytää vaatetta päälle. Niinpä tein hänelle yksinkertaisen mustan silkkimekon. Lisäsin punaisen pitsinauhan tuomaan väriä.

Koska ulkona alkaa jo olla viileää täytyi Ednalle keksiä pikaisesti myös jotakin lämmikettä olkapäille. Niinpä kaivelin laatikoitani ja löysin Lahden markkinoilta ostetun villapaidan. Se on hieman iso, mutta eiköhän pidä leidin lämpöisenä.2 kommenttia:

  1. Mukava oli tavata Keuruulla ja kiitos seurasta - ja sen myötä uusi mukava blogi seurattavaksi!

    VastaaPoista