sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Hankintoja ja uutta projektia


Talon kanssa en ole oikein viime aikoina edistynyt, joten teki mieli aloitella jotakin sivuprojektia.
Inspiraatio iski materiaalivarastoja läpi käydessä. 

Ikean astiaston laatikkoon alkoi päässäni hahmottua kahvila. Löysin kauniita skräppipapereita laatikoiden kätköistä tapeteiksi ja kontaktimuovia lattiaan.
Dolorekselta oli pakko tilata muutama juttu tätä roomboxia varten, vaikken yleensä ostele mitään varta vasten tälläisiin väliprojekteihin. Ostoskoriin valikoitui metalliset tuolit ja pieni pöytä sekä kahvikuppeja. 
Kahvilan värit tulevat olemaan valkoinen, turkoosi, vaaleanpunainen ja vaaleanruskea. Kuvassa näkyvät 'lankut' ovat jäätelötikkuja, jotka maalasin väreihin sopiviksi. Niistä on tulossa leipomotuotteita varten lasihyllyllinen myyntivitriini. Lisäksi suunnitteilla on jonkinlainen myyntitiski. Ja tietysti kahvilassa on oltava herkkuja! Odottelenkin tässä jo seuraavaa kiireetöntä vapaapäivää, jotta pääsisin massailemaan leivoksia.  

Tätä tulevaa massailu-urakkaa suunnitellessa, päädyin investoimaan melkoisen pohdinnan ja pähkäilyn jälkeen pastelliliituihin. Tilasin ne adlibriselta. Ideana olisi käyttää noita massajuttujen väritykseen/varjostukseen. 

Kahvilaprojektiin ostamieni tarvikkeiden lisäksi tein eräällä kesäreissulla löydön. Nimittäin Linnanmäen pellepuodista mukaan tarttui 2 miniflipperiä. Niistä saa väsättyä nukkeväelle 'pelikoneita', noihin kun vaan laittaa jalat niin sitten täytyykin alkaa suunnitella peliluola roomboxia...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti