sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Forssan markkinat

Olen odottanut Forssan markkinoita jo alkukeväästä asti. Pienen sähellyksen jälkeen pääsin kuin pääsinkin lopulta sinne lähtemään. Aamuisessa unenpöppörössä kukaan nukkeasukki ei tarttunut matkaan mukaan, joten shoppailin siis yksin. 

Jonoon onnistuin saapumaan jo hyvissä ajoin. Kellon lähestyessä yhdeksää se pitenikin melkoiseksi. 
Voi sitä innostuksen kihelmöintiä, kun odotin että ovet avattaisiin.

Ja kyllähän aikainen aamuherätys ja pitkästyttävä ajomatka kannattivat! Heti sisään päästessä iski ihastuminen ja hämmennys, niin valtavasti kaikkea ihanaa!

Ensi kerralla on pakko jättää pankkikortti kotiin. Nimittäin ensi kuu syödäänkin meillä vain makaronia ja kynsiä. Mutta ei turhaan, jotain niin ihanaa sain ostettua mukaani.
Olin nähnyt hänestä kuvan eilen illalla facebookissa, se oli rakkautta ensi silmäyksellä. 
Ajattelin kuitenkin, ettei minulla ole varaa eikä kyllä tarvettakaan hankkia uutta nukkea. Silti, heti ensimmäisenä jalat veivät Taru Astikaisen pöydän ääreen, silmät paikantivat punapäisen kaunottaren ja sormet nappasivat kiinni pussin kulmasta.

Tarun nuket ovat vaan käsittämättömän upeita! Ideoita tämän minulle kotiutuneen neidon suhteen pukkaa aivan liiaksi. Pukeutumistyylin suhteen on monenlaista vaihtoehtoa, hänellehän kävisi melkein millainen tyyli vain! Alustavasti olen harkinnut jotain rock-vivahteista.. Pitkät nauhalliset saappaat, hame tai farkut, räväkän sävyinen pusero ja musta nahkatakki niiteillä, kenties. Nimikin on vielä hukassa, mutta eiköhän sekin vielä löydy..

Kaikkea muutakin mukavaa löytyi. Muutamia keittiövälineitä, pari leluprinsessaa, villapaita ja taulu. Ja noita kissoja.. Voi sentään, johan niitä on Dartin talossa melkoinen lauma. Päivi Varikselta päädyin vielä ostamaan nuken myös. Hän on Toivo-pappa, uuden taloni tuleva asukas (uusi talo tulossa blogiin esittelyyn piakkoin!). Toivo on hieman pienempää mittakaavaa, ns. Lundby-kokoa. Aika symppis veikko.


Kiitos kaikille mukavista markkinoista. Oli taas mahtava nähdä ihmisiä kasvotustenkin.
Tässä vielä kuvia markkinatunnelmista.

1 kommentti:

  1. Hihii, kiitos jonotusseurasta! Onpa kivoja löytöjä ja kauniin nukkeneitosen nappasitkin. Ihana Toivo-pappa!

    VastaaPoista