keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Vääksyyn

Lähdettiin äidin kanssa kesäpäivää viettämään Vääksyyn. On kyllä ihana paikka, kauniita maisemia, paljon pikkuputiikkeja. 

Vääksyssä tulee melkein joka kesä käytyä (viime kesänä ei ehtinyt). Reissun kohokohta on aina Lauran kauppa. Siellä vierailin viimeksi toissa kesänä, reissusta löytyy postaus täältä.
Kyseessä on todellinen aarreaitta, täynnä ihania sisustustavaroita, vaatteita, koruja, koriste-esineitä ja paljon paljon kaikkea muuta. Myös nukkekotiin löytyy mukavasti ostettavaa, paljon pikkutavaroita, nukkeja ja huonekaluja. 

Löysin 50snt 'hilukopasta' yksinäisen luurankokorvakorun ja ison napin, joka on ilmiselvästi kori. Nukkekotiosastolta valitsin kahdet kumisaappaat, eihän Suomen kesässä ilman niitä pärjää! Myös pieni kissa täytyi saada. Onhan Darteilla kissoja jo ennestään (jopa 7 kattia majailee talossa, hui!), mutta eikai kissoja voi koskaan olla liikaa..Eihän?
Söpö pöllöpillerirasia sopii nukkeväelle hyvin matkalaukuksi.


Vihreä pullo löytyi kirpputorilta, siihen voisi vaikka jotain kukkasia keksiä,

Tämä ei suoranaisesti liity nukkekoteihin, mutta käsitöihin kuitenkin.
Kävimme Kesä Käsillä-puodissa. Pihalle oli tuotu vanha kuplavolkkari, jonka ulkonäön uudistamiseen kaikki saavat osallistua. Musta idea on mahdottoman hauska! Puodista sai koukun lainaan ja lankaa ja sitten vain virkkaamaan. Virkkasimme äidin kanssa hetken ja kiinnitimme tuotokset volkkariin. Minä virkkasin pienen etanan ja äiti teki lilakeltaisen kukkasen.Olisipa hienoa nähdä, mille auto näyttää kesän lopussa.


Jos käytte Vääksyssä, piipahtakaa ihmeessä neulomaan tai virkkaamaan koristusta kuplaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti