lauantai 30. tammikuuta 2016

Fredrika Tampereella

Fredrika pakkaili keskiviikkona ahkerasti laukkuja. Torstaina hän lähtikin Tampereelle lomailemaan.
Kolmen päivänä aikana ehti käydä monessa paikkaa: hyväntuulen puodissa, kahviloissa, Vapriikissa, helmimeressä ja monissa muissa pikkuliikkeissä. 

Tampereella on nukkekotiharrastajalle monenlaista katsottavaa. Pikkuputiikkeja on paljon, itse vierailin mm. Hyvän tuulen puodissa, Helmimeressä, Harrasteessa, Tallipihalla ja Tigerissä. Lisäksi Vapriikin 'Aika leikkiä'-näyttelyssä oli vanhoja nukkeja ja nukkekoteja esillä. 


Hyvän tuulen puoti on keskustassa, sinne löysi helposti ja bussiasemalta putiikkiin käveli nopeasti.Puodissa oli mm. huonekaluja, nukkeja ja pikkutavaroita.Nämä puput eivät ole ihan nukkekotikaavaa, ovat Barbejakin isompia, mutta niin tavattoman suloisia! Jos olisi enemmän tilaa, aikaa ja rahaa, niin näille haluaisin ehdottomasti tehdä asumuksen ja adoptoida muutaman. 

Ostoksia tuli tehtyä useammasta paikasta. Pelikortit, wc-paperi ja pupu sekä astiasto ovat hyvästä tuulesta. Mallinukke, tyllinpala ja lasi jonka sisällä on kukkanen ovat Tigerista. Vihreät neliön malliset helmet ovat helmimerestä. Näsineulamagneetin Fredrika halusi tauluksi seinälle, se löytyi koskilinnan kahvikaupasta. Napit ja pienet autot ovat Tallipihan puodista.


Tämän vauvapupun tahdoin tuoda mukanani kotiin, vaikka se onkin aikas suuri.. Kyllähän se silti käy isoksi pehmoleluksi lasten huoneeseen.

Fredrika on reissuunsa tyytyväinen, vaikka melkoisen rankkaahan matkustaminen on..
Aina sitä hieman reissussa rähjääntyy. Näyttää siltä, että seuraavaksi Fredrikan täytyy kyllä varata kampaaja. 

Jos haluat lukea enemmän Tampereesta (muusta kuin minijuttuista) postauksen löydät lifestyleblogistani täältä.
Kuvia Vapriikista (myös nukkeja) löytyy toisen blogini postauksesta täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti