lauantai 5. joulukuuta 2015

Nukkekotijoulumyyjäiset Lahti 2015

Vielä yksille markkinoille tuli tänä vuonna mentyä. Lahdessa järjestettiin pienet myyjäiset. Matkaan lähdin ajatuksella, että käyn vähän kurkkaamassa ja ehkä jonkun pienen parin euron jutun tuon tuliaisiksi.. No taashan se mopo lähti käsistä! 
Yhtään kuvaa ei siellä tullut valitettavasti otettua, joten esittelen vain ostokseni.


Päädyin vihdoin ostamaan tahmakynän. Olen sitä useilla messuilla käsissäni pyöritellyt ja kuullut paljon hyvää. Sillä saa siis helposti otettua pieniä juttuja koska pää on tahmea. Kynä oli Leea Lehelmältä, samoin kaikki pienet ruokapakkaukset. Ne tulevat Dartin taloon, vähän täytettä jääkaappiin. Kissoja alkaa talossa myös olla sen verran, että täytyi hankkia pari paketti katinruokaa. Joulun lähestyessä tarvitaan myös torttuaineet.

Tyynyt ovat Marcellen mineiltä. Tuovat varmasti ihanaa joulutunnelmaa taloon. 
Kuviolävistimen kävin ostamassa matkalla Tigerista.. Toimisikohan se fimoilussa?

Kaikki muu pikkutavara on Finn Aimolta keräiltyä.
Nyt kun keittiöön on saatu liesi tarvitaan myös patoja ja pannuja. Siispä kattila ja paistinpannu on ostettu Fredrikan kokkailuille, kuten myös välinesetti, jonka saa seinälle roikkumaan. Kylpyhuoneeseen hankin tahnan ja pari hammastahnaa. Joulusiivousta varten pesuainetta. Nuo ihanat naulakot oli myös pakko saada, tosin en tiedä vielä minne päätyvät.
Avainnippu oli ehkä vähän turha ostos. Siitä tuli vaan niin ihanasti mieleen Downton Abbeyn rouva Hughes, jolla on iso nippu avaimia mukanaan. Kyllä tämäkin varmasti paikkansa löytää.

Näiden lisäksi ostin vielä pari muutakin juttua, mutta koska ne ovat Dartin talon väelle joululahjoja, esittelen ne täällä vasta jouluaattona ;)
Tokihan nukkeväelle tarvitsee omat joululahjat olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti