sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Vauva roombox

Tämä projekti on ollut kaapissa jo useita kuukausia. Silloin tällöin olen siihen jotain pientä lisännyt. Eilen kaivoin vauvanhuoneen taas esille ja päätin tehdä sen valmiiksi.


 Se on tosiaan tehty Etolasta ostettuun pikkuiseen matkalaukkuun. Sisuksen päällystin kankaalla. Pinnasänky minulla oli valmiiksi ostettuna, sen maalasin valkoiseksi ja päällystin patjan. Lisäsin sängyn reunaan koristeeksi pikkunappeja, jotka maalasin kynsilakalla. Vauvakin minulta löytyi valmiina. Sille leikkasin kankaasta peiton, huovutin pehmopupun ja tein valkoisen hoitotarvikelaukun.
Seinälle liimasin ikkunan. Siihen ihan tulostin kuvan ja tein ikkunanpokat puutikuista. Rullaverhoksi liimasin palan kangasta ja siihen laitoin pätkän nauhaa ja helmen. 
Lipaston tein pahvista ja tulitikkuaskeista. Sen liimailin kuumaliimalla. Se on vähän kiireessä tehty ja aika rujonnäköinen, mutta ei se nyt tässä haittaa. Kyseessä on kuitenkin ensimmäinen pahvihuonekalu jonka olen valmiiksi asti tehnyt. Laatikosta kurkistaa tuttipullo joka on myös valmistavaraa.
Lipaston päälle asettelin kankaasta tehdyn vaipan, kukkamaljakon (kukat rautalangasta ja helmistä) ja huovutetun nallekarhun. Seinille vielä pari Minni Hiiri - taulua.
Tällainen tuli vaavinhuoneesta. Ensimmäinen "valmis" projektini. Voi toki olla, että tähän tulee jossakin vaiheessa vielä inspis jotain lisätä, mutta toistaiseksi olen tyytyväinen.

Täytyy vielä tiedustella jos olisi mahdollista saada plexista "lasi" tuohon eteen, niin voisi laittaa näytille ilman että pölyyntyy. Siinä tapauksessa matkalaukun "kannenkin" voisin irroittaa tilaa viemästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti