keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Talon kuulumisia

Taloa olen pikkuhiljaa yrittänyt jatkaa eteenpäin. Sain toisen etuseinän tapetoitua ja ikkunalasit(plexit) liimattua. Ikkunareikien puhkominen oli hieman haastavaa kukkatapetin kohdalla.. Täytyy vielä jossain vaiheessa hieman siistiä tai peittää verhoilla. Vielä pitäisi tapetoida toinen etuovi ja vintin ovi sekä pari väliseinää. Sitten olisikin lattioiden vuoro. Vaihtoehtojahan materiaalin suhteen on vaikka millä mitalla; puutikut, kuviopaperi, kontaktimuovi, pahvi, kangas ja mosaiikki. En vaan osaa valita.. Minkä väriset lattiat, tuleeko kaikkiin huoneisiin samanlainen lattia.. Vessoihin ajattelin laatoitusta, joko mosaiikista tai ihan kuviopaperista, toiseen oranssia ja keltaista, toiseen vaaleanpunaista. 

Miten Dartin perheen elämä on talossa sujunut?

Perheelle näyttää kuuluvan hyvää. He ovat asettuneet taloksi, vaikka suurin osa huonekaluista on vain lainassa ja tullaan ajan kuluessa korvaamaan uusilla. Liesi puuttuu vielä keittiöstä, joten toistaiseksi joudutaan tyytymään kylmiin ruokiin ja salaatteihin. Kaikki muu tarpeellinen talosta löytyykin.


Myös kissat ovat kotiutuneet hyvin ja nauttivat iltaisin olohuoneen takan lämmöstä.Uutta kylpuhuonekalustoa ollaan jo sommiteltu paikoilleen. Wc-tila on sen verran suuri, että Fredrika on alkanut harkita myös pienen saunan rakentamista.


Vanhat vessakalusteet on siirretty vinttikerrokseen, jonne on todennäköisesti tulossa toinen kylpyhuone Elsien käyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti