sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Suuri Snadi 2015

Lauantaina pääsin käymään Suuressa Snadissa Vantaalla. Olihan se (taas) ihan mieletöntä! Siellä olisi voinut viettää vaikka koko päivän tai jopa kaksikin ihaillen upeita käsitöitä, nukkekoteja, pienoismalleja, vanhoja leluja ja pienoisrautateitä. Pari tuntia sai kuitenkin riittää, sillä kärsin hieman huonosta olosta koko päivän.
Kuvia ei tullut paljoakaan otettua, mikä näin jälkikäteen vähän harmittaa. Onneksi monet taidokkaat työt on muistissa kuitenkin.

Ostoksiakin tuli tehtyä..Taas..Ehkä vähän liikaakin. (Pahoittelen etten muista myyjien/tekijöiden nimiä, jos joku tunnistaa luomuksensa vinkatkaa ihmeessä.) Joka kerta toitotan itselleni kun messuille lähden, että yhtään nukkea ei sitten osteta. No eihän se lupaus pitänyt tälläkään kertaa. Mukaan Suuresta Snadista nimittäin lähti Katja Intosen tekemä ihana nukke.
Nukelle piti toki hankkia vaateet, punainen mekko on Kookaja creationsin. Lisäksi nukelle ostin punaisen repun ja pienen kärryn jota voi vetää perässä.
Talon mummolle löytyi upea vaaleanpunainen hattu ja kukkakuvioinen nojatuoli. Nukkekotiyhdistyksen arvonnasta voitin sukset. Nukkiksen joulua ajatellen ostin kuivakakun ja piparipullia. Rikkoontunut kananmunakin oli pakko ostaa keittiöön, se on vaan niin mahottoman veikeä. Vessakaluston ostin lähinnä ammeen takia. Vihdoinkin löytyi hyvänmallinen amme! Eiköhän tuo kalusto tule kokonaisuudessaan kuitenkin tarpeeseen.
Eläinten kotoon en suunnitellut mitään hankkivani, mutta tuo pienen pieni pupuvaavi katsoi minua suloisilla nappisilmillään. No pakkohan se oli sitten kotiin tuoda. Eiköhän sen joku eläintenkodossa adoptoi. 
Pari lattia"paperia" tuli vähän niinkun kokeilumielessä ostettua, jospa nämä johonkin talon huoneisiin sopisivat.

Tässä muutamia kuvia Suuresta Snadista:

Tässä blogia päivitellessä huomasin, että talon asukkaat ovat jääneet oikeastaan esittelemättä, enkä ole talon saati henkilöiden tarinaakaan täällä laisinkaan avannut. Yritän ensi viikon aikana saada tänne postailtua. Blogi tuppaa kaikessa menossa ja meiningissä kovin unohtumaan vaikka minit päivittäin käsissä pyörivätkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti