lauantai 31. lokakuuta 2015

Kätevä&Tekevä 2015

Tänään Lahdessa käväisin Kätevä ja Tekevä - messuilla. Paljon oli monenlaista askartelu- ja korujuttuja, käsitöitä ja pienoisrautateitäkin. Lifestyleblogistani löytyy kuvia messuosastoista ja -tunnelmasta, täältä.

Vähän harmittelin taas nukkekotiosaston pienuutta.. Tuossa tapahtumassa olisi hyvin saumaa ja tilaa vähän suuremmassakin mittakaavassa nukkekotimessuille. Ehkäpä sitä rajoittaa se, että Suuri Snadi Vantaalla oli vasta parisen viikkoa sitten.
Katseltavaa oli kyllä ihan mukavasti ja ministelijälle löytyi muiltakin osastoilta kaikkea kivaa, mm. helmiä ja korunosia oli loputtomasti tarjolla. 

Tottahan minä ostoksiakin tein.. Tällä kertaa mopo tosin tuntui pysyvän jotenkuten käsissä. 
Mosaiikkeja haalin melkoisen kasan MosaiikkiMiljöön pisteellä. Pääasiassa keltaista, jospa näistä Dartin talon vessaan tai keittiöön jotakin tulisi.
Myylle löytyi söpö nallesänky, täytyy vaan petivaatteet väsätä.. Voi myös olla, että sängyn päädyn maalaamaan jollakin värillä. 
Nukkekodin joulua ajatellen ostin ihanan puurokattilan ja rosollilautasen (eri myyjiltä). Kuusipiparimuotti oli kaupanpäällinen (enpäs muista mistä). Taavanaisen pöydästä Fredrikalle hankittiin kahvakuula ja vasara. Sieltä ostin myös paprikatangon ja leikkausterän.
Söpöt tontut, kukkaset ja leppäkertut sekä ruusukupu (miksikäs tuollaista sanotaan?) ovat SOmaOsa:lta.
Lehti oli arpavoitto. Pikkuiset hevosenkengätkin oli pakko ostaa, super suloiset..
Lisäksi löytyi herkkuja ja kukkakaali (sängyn päällä kuvassa), maitolasit ja pikkuruinen kilpikonna.
Näin tarkemmin ajatellessa, ehkä se mopo nyt kuitenkin taas karkasi lapasesta..

Shoppailun lomassa käytin myös aikaa kaikkien upeiden näytteillä olleiden töiden ihailuun. Kyllä se aina vaan ihmetyttää, miten taitavia ihmiset ovatkaan!
Tässäpä olisi siis kuvia nukkekoti jutuista Kätevä&Tekevä -messuilta 2015:

Kävittekös messuilla? Teittekö kivoja löytöjä?


1 kommentti:

  1. Upeita minijuttuja. Täytyy huomena kuitenkin lähteä katsomaan ihan paikan päälle vaikka ajattelin laistaa näyttelyn kun olin Vantaalla.

    VastaaPoista