lauantai 6. kesäkuuta 2015

Lahden Miniatyyri Markkinat 2015

Tänään kävin Lahdessa miniatyyri markkinoilla. Oikein mukavaa oli, paljon katseltavaa ja osteltavaa. Tunnelma oli hyvä ja tilaa riitti katsella vaikka porukkaa olikin. 

Lähdin ajatuksella, että menen vain katselemaan ja ostan korkeintaan jotakin ihan pientä tuliaiseksi. Jatkossa täytyy varmaan jättää lompakko kotiin, sillä jälleen se tyhjeni hetkessä ja laukku täyttyi kaikenlaisesta pienestä ja ihanasta. 

Tällaisia ostoksia tein:

Kankaita, pari mattoa, söpö hattu, tapetteja, kaksi pikku kilpikonnaa, yksisarvinen, lehti, vaatteita, nukke ja Hello kittyja kaverille.

Vaatteita olis tehnyt mieli ostaa enemmänkin, meinasi iskeä valinnan vaikeus! Itse kun en oikein noita vaatteita osaa tehdä, oli niitä kiva löytää messuilta.

Ihastuin myös kilpikonniin. Vihreä isompi on (puolijalo)kivinen, ennestään minulla on jossakin samanlainen ruskea. Täytyy jonkinlainen akvaario tai allas kehitellä, että saa kilpparit kodin.

Ei ollut tarkoitus ostaa uutta nukkea, kun kaikki edellisetkin ovat edelleen kodittomina, mutta tämä rouva oli pakko ostaa. Hän pääsee todennäköisesti asustelemaan uuteen nukketalooni (jota en ole vielä ehtinytkään täällä blogissa esittelemään). Nimi on tällä hetkellä pohdinnassa, ehdotuksia otetaan vastaan.

Millaisia löytöjä muut teki markkinoilla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti