sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Suklaamunista

Pääsiäinen lähestyy ja kaupat pursuaa erilaisia suklaamunia. 
Ministelijälle oiva tilaisuus saada pientä tilpehööriä nukkekotiin suklaamunien yllätyksistä.

Kiitos siskon, oon saanu melko hyvän kuvan siitä, millaisia yllätyksiä munista löytyy. Laitan nyt tähän vinkiksi pari.

Kinder
Kindermunista on tullut viime aikoina mini Minejä, eli pikkuisia autoja. Nämä saattavat olla hieman liian isoja nukkekotiin leluiksi, mutta silti hienoja ja ajattelin säilöön laittaa.

Minien lisäksi kindereistä on löytynyt pienehköjä polkupyöriä. En ole ihan varma, mutta veikkaisin että nämä voisivat sopia Lundbyyn lasten pyöriksi. (minulla ei ole mitään lundbytavaraa josta vois mallailla mittakaavaa).

Kid ja Hello Kitty
Kid-suklaamunat olivat minulle uusi tuttavuus(myynnissä mm. tokmanneilla), täytyy sanoa että suklaa oli todella todella pahaa, joten päädyin vaan keräämään yllätykset talteen. Munista löytyi tyttö ja poika hahmot (n.4cm korkeita), joita ajettelin nukkisväelle lelunukeiksi. Lisäksi yhdestä munasta tuli setti pikkuisia kääpiöitä ja lumikki. Kääpiöt ovat noin 1,5cm korkeita. Ihastuin noihin, vähän maalia pintaan ja nukkisväeen lapsille on Lumikki kääpiöineen.
Lisäksi mainitsen vielä Hello Kitty-yllätysmunan, josta paljastui kukkarannekoru, minusta aika söpö "köynnös" joka tulee luultavasti koristeeksi jonnekkin.Muuten mineilyhommat ovat jääneet täysin. Talon tosiaan myin pois, ja sen jälkeen innostus muuhunkin on aikalailla kadonnut. Tässä on ollut melkoista kiirettä ja kipeenäkin on oltu, joten aikaa ei myöskään ole juuri ollut. Eiköhän se inspiraatio vielä jossakin vaiheessa heräile :)

Hyvää kevättä ja pääsiäisen aikaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti