keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Minikriisi ja pehmopupu

Mulle on nyt (taas) iskenyt minikriisi. Tuo nukketalo aiheuttaa päänvaivaa. Ostin sen reilu vuosi sitten uutena. En kuitenkaan jostain syystä yhtään nykyään pidä siitä, eikä se siksi etene. Olen vuoden aikana saanut tapetit ja lattiat paikallaan. Nytkun pitäisi alkaa sisustaa tekee mieli heivata talo menemään. Se ei vaan ole sellainen kuin haluaisin. En osaa selittää millätavoin tarkalleen. 
Jos totta puhutaan haluaisin uuden talon. Tai oikeastaan tarkemmin haluaisin kaapin ja tehdä talon sinne, sillä sellainen ratkaisu soveltuisi paljon paremmin asuntooni.


Olen tässä miettinyt, että josko myisin talon pois. En tosin ole ollenkaan varma ostaako kukaan tuon kuntoista taloa.
Voisin sitten rauhassa miettiä hankinko uutta taloa vai keskitynkö muihin projekteihin.
Talo on pohjamaalattu, ullakkoa lukuunottamatta. Tapetit ja lattiat on liimattu erikeper-liimalla. Talon ovet ovat vähä epätasassa eikä toinen ovi sulkeudu kunnolla (koska puolipaneeli ottaa kiinni). Ullakon ikkunan pielestä on irronnut palanen.
Kyllähän tosta varmaan joku näppärä vielä hyvän sais.

On tässä kuitenkin jotakin syntynytkin. Yksi ilta innostuin kokeilemaan neulahuovutusta. Pikkuisen pehmopupun sain aikaan. Olen melko tyytyväinen, vaikka hiukan tiiviimmäksi olisin voinut huovuttaa, pupu jäi aikas karvaiseksi. Pupu pääsee todennäköisesti vauvanhuone projektiini.


1 kommentti: