maanantai 23. helmikuuta 2015

Kiertelyä kirppareilla

Kerrankin on paljon asiaa, kirpputorilöytöjä, uusia juttuja ja ideoita sekä uutisia nukketaloon liittyen.

Lähdettiin kavereiden kanssa kiertelemään kirpputoreja ja kierrätyskeskuksia.

En yleensä tee kirppiksiltä mitään superhienoja löytöjä saati mitään mitä lähden etsimään.

Tänään löytyi kuitenkin paljon kaikkea! Käytiin kahdessa kierrätyskeskuksessa ja useemmalla kirpputorilla Espoossa ja Vantaalla. Erityisesti noista kierrätyskeskuksista jäi positiivinen fiilis, paljon tavaraa siististi lajiteltuna. 
Tällaisia löytöjä tein

Paljon tuli osteltua kaikenlaista, onneksi kirppiksillä hinnat ovat niin huokeita, että tuollaisen tavarakasan hinta pysyi ihan siedettävänä.

Helmille on aina käyttöä, ja niitä tuleekin hamstrattua aina kirppisreissuilla.

Tällaisia pieniä taloja ja figuureja löytyi sekalaisen tavaran pussista. En tarkemmin tiedä mitä ovat, mutta talot sopivat nukkisväelle nukkekodeiksi.

Kierrätyskeskuksen tuunaustorilta löytyi tällaisia puusiivuja, näistä saa vaikkapa pöytiä tai tuoleja väsätä. Ostin näitä nimenomaan eläinten kotoa silmällä pitäen.

Pieni ristipistötyö, on varmaan liian iso nukkekodin tauluksi, mutta eiköhän tällekkin jotain keksitä.

Olen erittäin tyytyväinen näihin trollipeikkoihin. Minulla on yksi tuollainen isompi jo ennestään. Minusta nämä ovat todella suloisia ja kovasti suunnittelen peikkoperheelle tässä jo asumusta.

Toinen mahtava löytö oli purkki nukkapintaisia eläimiä. Sylvanian families kissa ja pikkarainen(??) nalle pääsevät eläinten kotoon asustelemaan. Nuo kaksi muuta otusta löytävät varmaankin paikkansa jostakin muualta tai päätyvät eteenpäin.

Kierrätyskeskuksen tuunaustorilta lisää materiaalia. Nämä ovat käsittääkseni kiveä, hiottu sileiksi ja numeroitu tarralapuilla. Oletan, että ovat jotakin mallilaattoja tms.

Mickin kangaspuut oli melkoisen yllätävä näky kirpparilla. Täysin ehjät ja siistit, maksoivat alle viisi euroa. Olen tällaisia pitkään halunnut, mutten ole uutena raaskinut ostaa. Vähän täytyy perehtyä noihin ja langat laittaa uudelleen. Sitten vaan mattoja tekemään!

Voisi sanoa, että päivän reissu oli menestys ostosten suhteen ja muutenkin oli mukavaa. 

Tosiaan uudeksi projektiksi jossain vaiheessa tulee tuo trollien talo. Annan sen kuitenkin vielä hautua ajatustasolla kunnolla ja etsiskelen mahdollisesti muutaman peikon lisää.

Kirppari ostoksen lisäksi ostin viime viikolla Br-lelun alennusmyynnistä sylvanian families nalle vauvat. Nämäkin päätyvät eläinkotoon.. Vaikuttaa siltä että isäkarhulle tulee melkoinen lapsikatras kaitsettavaksi.

Nukketaloon liittyenkin on nyt uutisia. Pohdin viime postauksessa, että mitä sen kanssa teen ja tulin lopulta siihen tulokseen, että myyn talon eteenpäin. Ei siinä kauaa nokka tuhissut, Facebookin kautta heräsi kiinnostusta ja talo lähti uuteen kotiin eilen. Hiukan näyttää kämpän takaseinusta tyhjältä, mutta olen tyytyväinen päätökseeni ja toivon että talosta on iloa. 
Vava ja Fredrika jäivät nyt toistaiseksi kodittomiksi. Uuden talon hankkiminen ei varmaankaan tule lähiaikoina kysymykseen. Mikäli uutta "taloa" alan harkita, teen sen todennäköisesti johonkin kaappiin. 

Varmaankin tulen keskittymään nyt muihin projekteihin, eläinten kotoon ja roomboxeihin. Vauvanhuonetta olen tehnyt viikonlopun aikana melkoisen innokkaasti, joskin enemmän on syntynyt senkundaa kuin varsinaisesti kelvollisia tuotoksia :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti