lauantai 1. marraskuuta 2014

Kätevä,Tekevä,Lukeva 2014

Piipahdin tänään Lahdessa Kätevä,Tekevä,Lukeva-messuilla. Mukavat messut oli, paljon katseltavaa. Näytillä oli useita upeita nukketaloja ja -asetelmia. 


Ostoksia tuli taas tehtyä.(Voi hyvää päivää, että kertyy tavaraa!)

Tapetin ostin ihan vaan säästöön, sillä tykästyin sen kuviointiin. Pari kangastilkkua tuli myös hankittua, jospa noista tekisi jotain tekstiilejä taloon tai Fredrikalle vaatteita. Valkoiset tuolit tulevat luultavasti nukkekotiin. Keinutuoli, purkit ja sänky ovat uuteen projektiini jonka esittelen teille kunhan saan sen aluilleen (ehkä ensi viikolla).

Tässä vielä pienen pienet ostokset. Kananmunakori, viinapullo, sormus ja leluauto ovat Johanna Tiukkan ja Sirpa Järvenpään pöydästä. Tornin ja tuttipullon myyjiä en valitettavasti muista.
Katsotaan nyt mihin nämä pikkuesineet tulevat asettumaan, eiköhän niillekin paikka löydy.

Olen nykyään arkipäivät työkokeilussa, joten nukkisprojekti ei ole edennyt juuri ollenkaan. Töiden jälkeen on niin poikki, että harvoin jaksaa alkaa mitään tekemään.  

Olen kuitenkin suunnitellut uutta projektia. Tarvitsen selvästi talon rinnalle jotakin muuta, sillä talo ei vaan etene ja välillä on motivaatio sen kanssa täysin hukassa. Tämä uusi projekti on kyllä viellä suunnitteluasteella ja kerron siitä lisää vasta kun olen saanut jotakin konkreettista aikaan.2 kommenttia:

 1. Hei! Paljonko tuollaiset maksaa?siis nuo kaikki kalusteet ja esineet? Mistä niitä saa/kannattaa hankkia? Olen pitkään haaveillut nukkekodista ja sen sisustamisesta. Oli tarkoitus rakentaa itse alusta asti... mutta ei taida aika riirtää :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Hinnat vaihtelee todella paljon riippuen tekijästä ja esineestä. Erilaisilta messuilta saa usein todella hienoja käsintehtyjä ja uniikkeja nukkekotitavaroita. Seuraavat messut joilla nukkistavaroita käsittääkseni on (en ole 100% varma) ovat ilmeisesti Tampereeen Suomen kädentaito-messut.
   Teollisesti valmistettuja huonekaluja ja esineitä saa monista nettikaupoista, esimerkiksi:
   http://www.shop.miniland.fi/
   http://verkkokauppa.riimikko.fi/
   http://www.nukkela.fi/index.php
   http://www.finnaimo.fi/

   Googlettamalla varmasti löytyy paljon erilaisia paikkoja joista nukkekotitavaroita saa :)

   Poista