perjantai 17. lokakuuta 2014

Tarvikkeita ja muuta

Blogi on näköjään taas jäänyt melkoiselle hiljaiselolle.
Mitään ei varsinaisesti kyllä ollekkaan tapahtunut, tai ainakaan paljoa. Toisen kerroksen makuuhuoneen sain tapetoitua muutama päivä sitten. Ei oikein tahtonut onnistua, melko karmean näköistä jälkeä tuli, siksi ei nyt ole kuviakaan tässä vaiheessa. Alakerran isompaa huonetta en ole vielä tapetoinut, en yksinkertaisesti ole löytynyt sinne sopivaa tapettia. Olen kylläkin ostanut jo kolmea erilaista, mutta ne eivät vaan tyydytä. Myöskään vintin toiselle puolelle en ole vielä tapettia valinnut. Lattiat teen todennäköisesti biltematikuista kahden alimman kerroksen isoihin huoneisiin. Olen yrittänyt etsiskellä sopivia tabletteja, mutta ei ole tullut vastaan sopivia.
 Ostoksia on kuitenkin taas esiteltävänä! (Hyvin etenee harrastus, en tee yhtään mitään, mutta silti ostan ja hamstraan kaikenlaista.)

Tilasin viime viikolla Doloreksesta vähän tarvikkeita.. Ihan ykkösenä ostoslistalla olivat 1mm neulepuikot. Niitä kun ei mistään kaupoista tahdo löytyä. Nyt pääsen kokeilemaan sujuuko minivaatteiden neulominen, (ei välttämättä kun ei oikein normaalikokoisetkaan neuleet meinaa onnistua). Puikkojen kaveriksi tilasin pari lankarullaa. Pitkään ihastelin nettikaupassa kaikenlaisia materiaaleja ja astioita, kunnes lopulta (rahapulassa) valitsin lankojen ja puikkojen kaveriksi vain kaksi pientä kulhoa. 

Tilaus tuli tosi nopeasti kotiin. Kirjekuoressa oli myös mukana pätkä tuollaista sydän nauhaa, katsotaan mihinkä se päätyy. 

Pahoittelen huonolaatuista kuvaa

Olen taas seikkailut myös kirppiksillä. Olen erityisen iloinen löytämästäni muovisesta vekottimesta (ei mitään tietoa mikä tuo on nimeltään), jolla voi tehdä helminauhoja tai nukkekotiin mattoja. Lisäksi ostin hauskan avaimenperän, jossa on pienet piikkarit.

Lisää ostoksia on varmasti luvassa taas pian, sillä huomenna suuntaan Suuri Snadi- tapahtumaan Vantaalle. 

1 kommentti: