lauantai 18. lokakuuta 2014

Suuri Snadi 2014

(Pahoittelen kuvien hidasta latautumista)
Tänään olin käymässä Suuri Snadi-tapahtumassa Vantaalla. Matkaseuraa sain isästä, joka lähti mukaan pienoismallijuttuja katselemaan. Väkeäkin oli melko paljon.

Kivat messut oli kyllä. Valtavasti ihasteltavaa. Yritin käyttää rahaa melko hillitysti, mutta toki ostoksia tuli tehtyä. Tällaisia löytyjä tein.

Vihdoinkin sain hankittua itselleni tämän kirjan omaksi! Olen useasti lainannut tätä kirjastosta, ja Maria Malmströmin uudempi kirja (Väinölän vuosi) hyllystä löytyykin jo.


Nämä kupit ja kannu olivat yksinkertaisesti niin söpöjä, että ne oli pakko ostaa!


Söpöydestä puheen ollen.. Tämän vaavin ostamista ei tarvinnut kauaa harkita, niin on suloinen. 

Koristeeksi nukkekotiin löysin kauniin, pienen lasilinnun, (en valitettavasti muista tekijää/myyjää). Söpö juustokupu pääsee varmasti esille jonnekkin keittiöön, jahka saan sinne tehtyä kalusteet.

En vielä tiedä mihin noita puutikkuja käytän, mutta niitä tuli kuitenkin pari pussia ostettua, jos johonkin vaikka tarviaa. Tuollaisten tekeminen ei minulta itseltäni nimittäin onnistuisi.. Matot ovat arpavoitto (muistaakseni) nukkekotiyhdistyksen arpajaisista. 

Tämä nätti nukkekotiriipus on myös arpavoitto, päijäthämeen nukkekotiyhdistyksen arpajaisista. Todella ihana, meinasin tuollaisen eräillä messuilla ostaakin, joten hienoa, että sain sen nyt arpavoittona!

Messujen jälkeen ostelu vielä jatkui.. Poikettiin kotimatkalla Kotipiirissä. Siellä oli muutamia nukkekodin huonekaluja. Ihastuin vaaleansiniseen vitriiniin, ja päädyin sen lopulta ostamaan. Tuohon saa kivasti esille nukkekotiin koriste-esineitä tai vaikka astioita.

Mukava päivä oli ja paljon tuli kaikkea uuttakin hankittua.

1 kommentti: