sunnuntai 10. elokuuta 2014

Ostoksia

Pitäisi kai välillä näpärätä jotakin, että vois postailla muustakin kuin ostoksista. 

Mutta tosiaan, oltiin isän kanssa ajelulla Vääksyssä perjantaina. Piipahdettiin aivan ihanassa liikkeessä nimeltään Lauran kauppa. Siellä oli kyllä aivan ihania tavaroita ja vaikka vallan mitä! Olisin viihtynyt liikkeessä varmaan ikuisuuden katselemassa, mutta koska isä ei ollut niin kiinnostunut täytyi tyytyä katselemaan aika vauhdikkaasti.
Keskityinkin sitten katselemaan nukkekotitavaroita.
Aluksi ajattelin ostavani vain pienen kisun ja sakset, mutta kun isä ilmoitti maksavansa ostokseni mukaan tarttui sitten paljon muutakin..

Minusta tuo kisu oli niin soma, että sen päätin heti ostaa taloon asukiksi. Pölynimuriakin on tullut netistä katseltua jo jonkin aikaa. Ja nuo sakset! Ne ovat niin hirvittävän pienet (toivotaan etten heti hukkaa niitä)!
Lasikannu (hyllykön päällä) valitettavasti kärsi vähän kotimatkalta, ja siitä irtosi kahva. Ei haittaa, siitä tulee ihan soma maljakko.
Nuken ostaminen oli hetken päähän pisto.. Kokeilin muutama päivä taaksepäin tehdä massasta kasvoja.. Juu ei onnistunut ollenkaan. Tuo nyt ostamani nukke saa luvan kelvata talon emännäksi ja Forssan markkinoilta ostamani tytön äidiksi. Vaatetusta varmaan täytyis kyllä muuttaa hieman ja hiuksillekkin pitää jotakin tehdä. Onnistuisikohan hiusten vaihtaminen kokonaan?
Allaskaapistokin oli hetken päähän pisto ja nyt oon ruvennut pohtimaan, ettei se taidakkaan mittakaavaan sopia. Taisiis se on niin matala. Pohdin, että jospa sitä korottaisi jaloilla. Tykkään kuitenkin tosta kaapistosta, enkä haluaisi hylätä sitä laatikkoon..Katsotaan nyt.

Sellaisia ostoksia tällä kertaa.
Mitään ei ole juuri tullut väkerreltyä, ei tässä helteessä vaan ole inspiraatio iskenyt. Paljon on kyllä kaikkea keskeneräistä, mm. jääkaappi on työn alla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti