sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Nyt täytyy ryhdistäytyä.. (Ja ostoksia Forssasta)

Miten tässä taas näin kävi? Blogin pitäminen tyssähti alkuunsa..
En kyllä ole ihan hirveesti mitään näperrellytkään.. Tämä harrastus tuntuu välillä jäävän viikoiksi, jopa kuukausiksi täysin kokonaan. Toisaalta välillä ei muuta pystykkään ajattelemaan, kuin että mitähän miniä tuostakin 'roskasta' saisi ja sormet syyhyää koko ajan.

Koitan nyt herättää blogin henkiin uudelleen.
Vaikka varsinainen minien tekeminen ja askartelu on ollut viime aikoina vähäistä, olen taas kuluttanut tunti tolkulla aikaa ihastelemalla nukkekotiblogeja ja muita sivustoja.
Paljon olen miettinyt, mihin suuntaan omaa nukketaloa lähtisi sisustamaan. Tulin siihen lopputulokseen, etten ota liian tiukkaa tyylilinjaa tai aikakautta. Ekasta talosta saa kai luvan kanssa tulla vähän sekava?
Nukkekodin asukkaat, tai oikeimmin asukkaiden puuttuminen on hiukan latistanut intoa. Onhan minulla yksi naispuolinen nukke, jonka tilasin Riimikosta samaan aikaan nukketalon kanssa, mutta kyseiseltä leidiltä putoavat hiukset vauhdilla päästä ja nukke on melko persoonaton. Lisäksi löytyy tuo vauva, jonka ostin Lahden miniatyyrimarkkinoilta.
Päätin, että pistän ainakin toistaiseksi yllämainitun naisnuken laatikkoon.
Talo on siis ilman asukasta.. Pohdin, että mitäs jos olisin rohkea ja yrittäisin tehdä nuken itse! Eihän sen tarvitsisi täydellinen olla, eikä onnistua ensimmäisellä, toisella tai välttämättä viidennellätoistakaan kerralla. Ja arvatkaa montako kertaa olen istunut tuijottamassa massa palaa edessäni, enkä ole edes yrittänyt! Epäonnistumisen pelko on kahlinnut mut yrittämästä nuken tekoa.
Tästä päästäänkin aasin siltaa pitkin Forssan ostoksiin.

Lähdin aamulla aikasin ajamaan kohti Forssaa Wanhan ajan lelumarkkinoille.
Paljon oli väkeä ja paljon oli kaikkea ihanaa. Markkinoilla ostelemisen sijaan mulle on tärkeintä katsella ja ihailla. Samalla saattaa saada ideoitakin. Ja tokihan jotain mukaakin tarttuu. Niinkuin tänäänkin.
 Tässäpä olisi tämän päiväiset ostokset:

Nämä pienet ja somat esineet ovat Mirka Saloselta.
Nämä ovat vaan niin ihania, vaikka meneekin vielä aikaa, ennenkuin talossa on sen verran valmista, että ne pääsevät paikoilleen.


Päädyin lopulta myös ostamaan nuken Taru Astikaiselta
Harkitsin kyllä pitkään, sillä hiukan tuntui opiskelija budjetissa.. Mutta pakko oli tämä tyttönen ostaa, niin on kaunis ja eläväisen näköinen. <3 Olen tässä koko illan vaan tuijotellut nukkea ihan onnesta soikeena. Nimi on vielä neidille keksimättä ja vaatetustakin täytyy alkaa varmaankin tehdä..

Sellaisia ostoksia ja pohdiskeluja tällä kertaa :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti