keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Mitähän tekisi napeista

Äitini oli ostanut kirpputorilta kaikenlaisia nappeja.. Päädyin tutkiskelemaan lähemmin ja huomasin, että niistähän saisi vaikka mitä näperrettyä nukkekotiin!
Napeista saa varmasti ihan mitä vaan, mielikuvitus on rajana.
Nyt mun huomion kiinnitti äidin ostamissa napeissa erityisesti pari asiaa.

Monet napit on todella hienoja, niissä on yksityiskohtaisia pieniä kuvioita. Bongasin muutaman, suunnilleen kolikon kokoisen napin, jotka mielestäni muistuttavat vaakunoita.
Eivätkös nämä sopisi vaikka takan yläpuolelle seinälle? Takaa vain katkaisisi kannat pihdeillä. 
(+keksiikö joku mitä eläintä vasemmanpuoleisen napin kuva esittää?)

Toinen havaintoni oli, että monista napeista saa keskustan irti. Ja näistä keskustoista voisikin tehdä sitten vaikka mitä!
Minusta tämän napin keskusta on todella suloinen! Sen olen irrottanut vaan painamalla sen napista irti. Kokoa ei kuvasta oikein hahmota, mutta tuo nappi on siis halkaisijaltaan n. 1½cm. Keskustan kukkanen on siis melkoisen pikkuinen. Ajattelin pihdeillä irroittaa kukan takaa tuon lenkin.. Se mitä kukista tulee, ei ole vielä täysin selkää.. Jotain koristeita ehkä, tai magneetti jääkaapin oveen...


Tällaisia nappien keskustoja löysin.. Heti alkoi aivot raksuttaa.. Mitähän kaikkea näistä saisikaan.. Vasemmalla olevista kultaisista taitaa tulla kahvat jääkaapin ja pakastimen oviin.. keskellä oleva kultainen juttu näyttää hammasharjatelineeltä.. Oikeanpuolimmaiset kullan väriset rinkulat ovat kuin ilmettyjä tuhkakuppeja, vaikka taitavat olla hieman isoja.. Ehkä niistä tuleekin valokuvakehyksiä.

Täytyy jatkossa käydä kirppisten nappilaatikot ja pussit entistä tarkemmin läpi.. Ei voi tietää mitä aarteita saattaa löytyä!


1 kommentti:

  1. Mahtavia löytöjä olet tehnyt :). Seuraan mielenkiinnolla miten saat noita nukkekotiisi laitettua :). Aina pitää katsella "sillä silmällä", niin voi löytää jotain ihanaa <3. Napeista olen itsekin suunnitellut nukkikseen kaikenlaista mutten oloe vielä törmännyt tuollaisiin, joista saisi irti osia...

    VastaaPoista