tiistai 10. kesäkuuta 2014

Lahden miniatyyrimarkkinat

Viime lauantaina (7.6.) Lahdessa järjestettiin miniatyyrimarkkinat. Pyörähdin siellä pikaisesti katselemassa. Oikein kivat markkinat, avara tila, mukavasti myyjiä ja aivan ihania minejä! Kyllä sai taas henkäillä, miten aidonnäköisiä ja tarkkoja esineitä ihmiset osaavat tehdä.
Lähdin tällä kertaa etsimään lähinnä valmiita peruskalusteita, joita itse voisi mahdollisesti tuunata..
Paljon loppujen lopuksi tulikin kaikenlaista ostettua. (En valitettavasti muista tekijöiden/myyjien nimiä).

Ihastuin tuohon sohvaan, todella kaunis, ihanan värinen. Jalat ajattelin siitä ehkä maalata valkoisiksi. Jääkaapin kahvat todennäköisesti vaihdan erilaisiin.. Puuteline oli pakko ostaa, täytyyhän takkapuut olla! Purkeista tarkoitus ottaa etiketit pois ja ainakin pariin vaihtaa vähän erilaista sisältöä. Ostin myös aterimia, (sillä tuumailin, että niiden tekeminen itse voisi olla liian haasteellista) kutakin on 8 kappaletta.


Ihastuin kovasti tuohon pienokaiseen. Niin suloinen vaavi!
Tottahan pikkuiselle piti myös pinnasänky saada, sopivasti sellainenkin löytyi.
Ostin vielä parisängyn, johon ainakin perivaatteet vaihdan. Luultavasti teen ne tuosta kuvassa näkyvästä kangaspalasta, jonka myös ostin markkinoilta.

Pikkuhiljaa nukkekotien maailmaan uppoutuessani olen ihastunut paitsi harrastukseen itsessään, myös rentoon ja ystävälliseen ilmapiiriin ilmapiiriin, joka harrastuksen ympärillä vallitsee. Markkinoilla ja internetin keskustelupalstoilla sen huomaa.


1 kommentti: